Η Εταιρία

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση μετάλλων και ηλεκτρονικών συσκευών. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν αποθήκη διαλογής των υλικών, σύγχρονες ηλεκτρονικές ζυγαριές ζύγισης φορτηγών καθώς και κάδους συλλογής. Επίσης η εταιρεία διαθέτει δικά της μέσα συλλογής ανακυκλώσιμου υλικού από χώρους που εσείς θα μας υποδείξετε.
Η συλλογή των υλικών γίνεται χωρίς καμία χρέωση και η πληρωμή είναι πάντοτε τοις μετρητοίς. H εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρούς κανόνες για την προστασία του περιβάλλοντος και για την επεξεργασία των ανακυκλώσιμων υλικών.
Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντοτε πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν την όποια απορία.

Αγαπάμε το περιβάλλον, δουλεύουμε για το περιβάλλον. Συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε τα υλικά ώστε να συμβάλλουμε στη προστασία του περιβάλλοντος. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια ανοδική πορεία η οποία την καθιέρωσε στο χώρο της συλλογής και ανακύκλωσης μετάλλων. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογωσία του προσωπικού της. Τα ανακτημένα υλικά διοχετεύονται εκ νέου στους διάφορους κύκλους παραγωγής - συνεργάτες της εταιρίας μας για να ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Η εταιρεία είναι 100% Ελληνική!

Τι προσφέρουμε

• Διαθέτουμε ειδικούς κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών
• Έμπειρο προσωπικό εγγυάται την ασφαλή αποσυναρμολόγηση
• Αγοράζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά σας πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Τι ανακυκλώνουμε

Σίδηρο, αλουμίνιο, σερπατίνα, μαντέμι, αντιμώνιο, ανοξείδωτο (inox), μολύβι, μπρούντζο, χαλκό, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, καλώδια, ηλεκτρικά μοτέρ, μηχανικά και μετασχηματιστές.