Η Εταιρία

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση μετάλλων και ηλεκτρονικών συσκευών. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν αποθήκη διαλογής των υλικών, σύγχρονες ηλεκτρονικές ζυγαριές ζύγισης φορτηγών καθώς και κάδους συλλογής. Επίσης η εταιρεία διαθέτει δικά της μέσα συλλογής ανακυκλώσιμου υλικού από χώρους που εσείς θα μας υποδείξετε.
Η συλλογή των υλικών γίνεται χωρία καμία χρέωση και η πληρωμή είναι πάντοτε τοις μετρητοίς. H εταιρεία μας ακολουθεία αυστηρούς κανόνες για την προστασί του περιβάλοντος και για την επεξεργασία των ανακυκλώσιμων υλικών.
Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντοτε πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν την όποια απορία.

Αγαπάμε το περιβάλλον, δουλεύουμε για το περιβάλλον. Συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε τα υλικά ώστε να συμβάλουμε στη προστασία του περιβάλλοντος. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα η εταιρεία αναπτύσεται με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια αναδική πορεία η οποία την καθιέρωσε στο χώρο της στλλογής και ανακύκλωσης μετάλλων. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες τις αγοράς και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογωσία του προσωπικού της. Τα ανακτημένα υλικά διοχετεύονται εκ νέου στους διάφορους κύκλους παραγωγής - συνεργάτες της εταιρίας μας για να ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Η εταιρεία είναι 100% Ελληνική!

Τι προσφέρουμε

• Διαθέτουμε ειδικούς κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών • Έμπειρο προσωπικό εγγυάται την ασφαλή αποσυναρμολόγηση • Ερχόμαστε στον χώρο που θα μας υποδείξετε και με δικά μας μέσα μεταφέρουμε τα υλικά σας στον χώρο διαλογής της εταιρείας μας χωρίς καμία χρέωση • Αγοράζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά σας πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Τι ανακυκλώνουμε

Σίδηρο, αλουμίνιο, σερπατίνα, μαντέμι, αντιμώνιο, inox, ανοξείδωτο, μολύβι, μπρούτζο, χαλκό, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, καλώδια, ηλεκτρικά μοτέρ, μηχανικά, μετασχηματιστές, χαρτί.