Ανοξείδωτος Χάλυβας (Inox)

Ανακύκλωση Αναξείδωτου Ατσαλιού (Inox)

Η εταιρεία Sil metal Scrap, με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση - scrap (σκραπ) ανοξείδωτου ατσαλιού (ή ανοξείδωτος χάλυβας ή inox ή stainless steel) , εδώ και αρκετά χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο και εξιδεικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το ανοξείδωτο ατσάλι (inox) είναι κράμα σιδήρου–άνθρακα–χρωμίου με ελάχιστη περιεκτικότητα σε χρώμιο 10,5% κ.β. Χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές εφαρμογές που απαιτούν αντοχή στην διάβρωση για λόγους οικονομικούς (π.χ. χημική βιομηχανία), για λόγους αισθητικούς (π.χ. αρχιτεκτονική) ή για λόγους υγιεινής (π.χ. μαγειρικά σκεύη). Για αυτό το λόγο είναι πού σημαντικό και η ανακύκλωση του να γίνεται από επαγγελματίες.


χαλκός

Χαρακτηριστικά του ανοξείδωτου ατσαλιού (inox)

Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα πολύ ισχυρό μέταλλο το οποίο στην ουσία δεν σκουριάζει. Αποτελείται από σίδηρο με ένα μικρό ποσοστό άνθρακα και νικελίου, το οποίο νικέλιο δεν το αφήνει να σκουριάσει και γι' αυτό είναι και ανοξείδωτο. Επίσης αν "κόψουμε" ένα κομμάτι από το τάδε προϊόν που είναι φτιαγμένο από τέτοιο, τότε πάλι δεν θα σκουριάσει, γιατί τα άτομα του νικελίου "προστατεύουν" αυτά του σιδήρου από το οξυγόνο.

Επειδή κυκλοφορούν πολλά "μαϊμού" προϊόντα που υποτίθεται είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα καλό κόλπο είναι να έχουμε ένα μαγνητάκι μαζί μας.Αν αυτό έλκει έστω και ελαφρά το μέταλλο, τότε δεν είναι καλής ποιότητας. Δεν θα πρέπει να το έλκει καθόλου για να είναι ένα καλής ποιότητας ανοξείδωτο προϊόν.


Καλέστε μας ή ελάτε από την εταιρεία μας για να σας πούμε την καλύτερη δυνατή τιμή για την ανακύκλωση του χαλκού που θέλετε και να σας εξοφλήσουμε άμεσα με ΜΕΤΡΗΤΑ