Μόλυβδος

Ανακύκλωση Μολύβδου

Η εταιρεία Sil Μetal Scrap, με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση - scrap (σκραπ) μολύβδου, εδώ και αρκετά χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο και έχει εξιδεικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο μόλυβδος εφόσον εκτεθεί στην φύση και έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο, μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε νεφρά, συκώτι, αίμα, δερματίτιδες / αλλεργίες, βλάβη σε πνεύμονες / μόνιμα αναπνευστικά προβλήματα και καρκινογενέσεις. Γι' αυτό τα υλικά τα οποία περιέχουν μόλυβδο, όπως οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, επιβάλλεται να ανακυκλώνονται. Είναι πολύ σημαντικό η ανακύκλωσή του να γίνεται από επαγγελματίες.


χαλκός

Χαρακτηριστικά του μολύβδου

Όταν κόβεται έχει κυανόλευκο χρώμα, αλλά εξασθενεί σε γκρι όταν βρίσκεται στον αέρα και σε γυαλιστερό ασημί όταν βρίσκεται σε υγρό.

Ο μόλυβδος εξάγεται από το γαληνίτη. Χρησιμοποιείται σε μονώσεις, μπαταρίες αυτoκινήτων, ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και σε διάφορα κράματα. Θεωρείται αξιόλογο προστατευτικό υλικό απέναντι στη ραδιενέργεια. Λόγω της ανθεκτικότητάς του στη διάβρωση, χρησιμοποιείται εκτενώς στην οικοδόμηση κτιρίων.


Καλέστε μας ή ελάτε από την εταιρεία μας για να σας πούμε την καλύτερη δυνατή τιμή για την ανακύκλωση μολύβου και να σας εξοφλήσουμε άμεσα με ΜΕΤΡΗΤΑ.