Χαλκός

Ανακύκλωση Χαλκού

Η εταιρεία Sil metal Scrap, με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση - scrap (σκραπ) χαλκού, εδώ και αρκετά χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο και έχει εξιδεικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Το χημικό στοιχείο χαλκός (Cuprum) είναι μέταλλο με κοκκινωπό χρώμα και είναι όλκιμος και ελατός. Μια σημαντική πηγή χαλκού είναι τα σκραπ (scrap) χαλκού και κραμάτων χαλκού. H παραγωγή χαλκού από αντικείμενα που ανακυκλώνονται είναι επίσης σημαντική: 10-15% της παραγωγής των ορυχείων. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό και η ανακύκλωσή του να γίνεται από επαγγελματίες.


χαλκός

Χαρακτηριστικά του χαλκού

Είναι μέταλλο με χαρακτηριστικό χρώμα (ερυθρό του χαλκού) και χαρακτηριστική μεταλλική λάμψη. Δεν εμφανίζει μαγνητικές ιδιότητες. Χωρίζεται σε Χαλκό Α και Χαλκό Β ανάλογα με τη καθαρότητά του. Η τιμή του εξαρτάται από την ποιότητά του. Είναι ένα από τ' ακριβότερα ανακυκλώσιμα μέταλλα.


Καλέστε μας ή ελάτε από την εταιρεία μας για να σας πούμε την καλύτερη δυνατή τιμή για την ανακύκλωση του χαλκού που θέλετε και να σας εξοφλήσουμε άμεσα με ΜΕΤΡΗΤΑ.